Velkommen til oktobermøte, med VestfoldMat!

Minner om frokostmøtet FROKOSTKLUBBEN - Smaken av Vestfold i Tønsberg 30. oktober kl 0830.

Sted: Quality Hotel Tønsberg, Foyn stuen
Frokost 0830-0900
Programstart 0900

Vi får en orientering fra Quality Hotel Tønsbergs kjøkkensjef, som også har vært en sentral aktør i og for utarbeidelsen av menyprosjektet VestfoldMeny (tm). Dette er et prosjekt som i løpet av det siste året har satt sammen og produsert en eksklusiv sesongbasert VestfoldMeny til bruk av kjøkkensjefene tilknyttet reiselivsnettverket The Conference Coast. VestfoldMat SA har stått for prosjektledelse og produksjonsledelse(prosjektkoordinering). Den sandefjordbaserte mesterkokken (nå pensjonerte) Edgar Ludl har vært den kreative og faglige inspiratoren i prosjektet.

Deretter følger en produsentpresentasjon (VestfoldMat medlem Eftedal gård), før vi presenterer "nytt siden sist", faste innslag fra Mat og landbruk-gruppen samt at vi skal få tid til litt debatt rundt møtets "heading" Nåtid og framtid - bransjens behov og utfordringer.

Vi avslutter møtet formelt kl 10, men regner med at noen av samtalene og møtene ønsker å fortsette litt også etter dette på eget initiativ. Velkommen til oktober-møtet!

Stor takk til Øyvind Hagen og Quality Hotel Tønsberg for vertskapsrollen denne gang: Frokostmøtet i regi av VestfoldMat SA er et "ambulerende arrangement" som har blitt avholdt fast hver siste torsdag i månenden i snart to år. Bransjeaktører i hele Vestfold stiller lokaler og ressursser til disposisjon og inviterer resten av bransjen til frokostmøter. Slik flytter vi oss rundt i hele Vestfold, og slik lærer ulike plasser og utfordringer å kjenne. I september var vi hos Johan Fuglår på Midtløkken kafe i Tønsberg, og i november er planen å få til noe i sør-fylket. Oppdatering og mer informasjon følger.