VestfoldMenyVestfoldMeny er basert på lokale, kortreiste sesongråvarer fra Vestfold. Torsdag 8. mai 2014 blir det presselansering og smaksprøver for inviterte gjester. 

Bak initiativet med VestfoldMeny står VestfoldMat SA i samarbeid med The Conference Coast. The Conference Coast er et nettverk som består av fem av de største reiselivsaktørene i Vestfold; Farris Bad, Rica Park Hotel Sandefjord, Quality Hotel Tønsberg, Oslofjord Convention Center og Torp Sandefjord Lufthavn. Selskapet skal bidra til å utvikle reiselivsprodukter i Vestfold, for deretter å selge Vestfold på det internasjonale kurs-og konferansemarkedet. Prosjektet er støttet av Innovasjon Norge.

 Antonio R. Schön fra Farris Bad Larvik, Edgar Ludl fra Sandefjord, Torbjørn Andersen i Quality Hotell Tønsberg, Karine Huseby i VestfoldMat SA, Ivan Stewart i Rica Park Sandefjord.


Arbeidet med VestfoldMeny har vist at, til tross for at hotellene er konkurrenter, kan man samarbeide på tvers av både hotellkjeder og Vestfoldbyer. Her har tre kjøkkensjefer fra Nordic Choice Hotels og Rica Hotels jobbet sammen om å utvikle en felles VestfoldMeny under ledelse av mesterkokk Edgar Ludl. 

Pressemelding sendes ut etter lanseringen. Pressemeldingen kan også lastes ned fra Dropbox .
Ta kontakt for spørsmål.


Kontaktpersoner : 
Karine Huseby, VestfoldMat SA tlf. 934 04 462
Øyvind Hagen, styreleder The Conference Coast tlf.  909 18 399


Lenker til presseoppslag om denne saken: