Frokostklubben er en uformell og åpen møteplass for matbransjen i Vestfold, som møtes hver siste torsdag i måneden. Oppslutningen denne sommerlige morgenen var god - selv om distriktets mange bønder og matprodusenter har mer enn nok å gjøre nå i det varme og fine været.
I Vestfold står også turistnæringen sterkt, og spesielt denne delen av bransjen merker også at det drar seg til mot sommer - og høysesong! Likevel var det flere frammøtte også fra kokk- og serveringsbransjen.
Antonio Rosselio Schön, en av tre eiere og drivere av den nyåpnede Pica Pica Restaurant og Bar i Larvik, og tidligere kjøkkensjef ved Farris Bad, var vertskap for frokostmøtet og ansvarlig for et fristende frokostbord. Han fortalte om restaurantens fokus på lokale og friske sesongvarer. De ønsker å være med å fremme lokal og kortreist mat, da dette er viktig for både bønder, næringsliv, fastboere og tilreisende i Vestfold.
Ingunn H. Sømme, Fylkesmannens landbruksavdeling, informerte om det nye fagskole-tilbudet innen driftsledelse gartner og grønt. Mer informasjon om dette vil du bl.a. finne her.
FROKOSTKLUBBEN - Smaken av Vestfold v/ Trond Andresen i Conradis Bar og Restaurant i Tønsberg og Karine Huseby i VestfoldMat SA takket for god månedlig oppslutning siden oppstarten i januar 2013, og ønsket lykke til med en travel og god sommersesong, og håper å sees igjen til høsten!