Vinter 2016

Vel inne i det nye året, før sesongen braker løs; Mye fortsetter å skje på matfronten. Vestfolds produsenter og produsentmiljøer utmerker seg som noen av de beste i landet. Priser og utmerkelser hentes inn av offensive produsenter og aktører. 2015 var året som fikk skikkelig vind i seilene; med småpotetprodusenter av beste klasse, spesialløk og innovative nyheter fra flere hold. Nettportalen/produsentbasen Lokalmat.no lanseres med stor og god tyngde – her er det foreløpig åpent for «alle»; og vi oppfordrer om å melde seg inn/registrere i databasen (se egen epost, eller følg lenken her:<http://www.lokalmat.no/). I år er også flere av Vestfolds matprodusenter, herunder et eksklusivt knippe "VestfoldMat-medlemmer", representert på den store Grüne Woche i Tyskland; det er stor stas! Vi er stolte og glade på de utvalgtes vegne.

Strategien som ligger til grunn for VestfoldMat SA skal med jevne mellomrom oppdateres og gjennomgåes – og vi i styret har som tidligere nevnt jobbet med dette. Styret trenger nå medlemmenes stemmer: med mål om å styrke medlemskontakten i tiden som kommer,  er dette første prioritering for styret i VestfoldMat SA. 

For: ingen skal være i tvil om at det gode arbeidet i Vestfold fortsetter også inn i 2016, og årets første matnettverksamling (FRAM-prosjektet for matnettverk i regi av Innovasjon Norge) er allerede gjennomført. Dette med mer kan du som medlem lese mer om i januarrundskrivet fra styret i VestfoldMat SA.