VestfoldMat 2.0

Tiden er inne for fornyelse, og VestfoldMat AS planlegger blant annet produksjon av ny brosjyre: Denne skal produseres både i papirformat og som digital versjon. Den nye brosjyren vil ha en forventet varighet på minst 2 år; vi tenker varige verdier og god kontinuitet når vi nå ruller ballen på nytt...

Hvem vil være med oss i dette arbeidet? Om det høres interessant ut, om dette er noe for deg og din bedrift - så ta kontakt med oss, da vel! Vær med å synliggjøre og støtt opp om det gode arbeidet som blir gjort i vår region med maten fra Vestfold. Ta kontakt på kontakt(a)vestfoldmat.no - og del gjerne nyheten om dette i ditt nettverk.

Tilbudet står åpent til alle som driver innenfor  - eller er knyttet til - MAT - LANDBRUK og REISELIV. For en liten titt på vår gamle brosjyre (som vi nå skal friskt fornye), ta en titt her: vestfoldmat/webview/. Vi ser fram til resultatet!

Videre er et helt nytt konsept i støpeskjeen: VestfoldMat ser framover, er innovative - og styret har vedtatt en videreføring av det som tidligere kun har vært tanker fra vår side. Mer om dette prosjektet etterhvert - følg med på denne nettsiden;)