Et annerledes møte - og god sommer!


Torsdag 30. april var det duket for vårens siste frokostmøte i regi av VestfoldMat. Av respekt for travelheten, våronn, oppstart turistsesong og - ja, faktisk snart innhøstningen av årets første grønne grøde, tar nå FROKOSTKLUBBEN - Smaken av Vestfold sin faste "pause". 

Og, for en avslutning - eller "sesongstart" om du vil! Det ble "Et annerledes møte", var vi enige om, og det er ikke så overraskende! Vi møttes i Undrumsdal, til frokosttreff på idylliske Grøstad gård. Møtt og mottatt av Gry Beate Knapstad og Trude Antonsen, som nå sammen driver virksomheten Grøstad, ble møtedeltakerne ønsket velkommen til velsmakende frokostmat med bl.a. prøvesmaking av en helt ny, og selvfølgelig, økologisk leverpostei!


Gry Beate Knapstad fortalte om gården og historikken bak det hele, og vi fikk et godt innblikk i et bruk og en drift som har en helt spesiell historie. Helt spesielle var også de mange firbeinte som bodde på gården. Spesielt lot flere av oss fasinere over hvordan flere typer husdyr fint kan gå og trives sammen i hverandres selskap. 


Grisen er selvfølgelig hoved"mannskapet" på gården; her er det økologisk slaktegris som gjelder. Vi fikk treffe grisen i ulike livsfaser; fra nyfødt smågris til vordende mødre for nye slaktegris. Stor stas.


Det vakre stabburet på gården utgjorde basen for møtet. Praktisk, vakkert og trivelig innredet. Vi hadde den beste rammen for et godt møte: takk igjen til vertskapet for gjestfrihet og møte, og spesielt takk til de vel 20 deltakerne. En fin oppsummering og avrunding før vestfoldsommeren braker løs!

God sommer alle sammen!