Godt frokostMØTE


Februarsamlingen på sørfylkets Anvik Gård, i Brunlanes, ble et godt møte for alle de vel 20 deltakerne. Selv om været kanskje var i sureste laget for både tanker om våronn, bading og kyststi -var det her, i et av Vestfolds- og Norges kanskje tidligste områder (spesielt når det gjelder frilands grønnsaksproduksjon) at møtet fant sted - trygt og lunt innendørs i gårdens møte- og selskapslokaler (kafeen).


Kristin og Sigmund Anvik var vertskap og et erfarent sådan: som tidligere grønnsaksgård og deretter som bl.a. en av de første "gårdsbutikkene", og nå også som "pionerer" på nettbutikk knyttet til det fysiske utsalget, var det mye interessant å lære. At de i tillegg har greie på og suksess når det gjelder salg- og markedsføring, og etablering av en av Vestfolds mest suksessrike "reiselivs-attaksjoner" knyttet til den fantastiske kyststien, "JENTENE PÅ KYSTSTIEN", var også noe vi fikk høre mer om.


Vertskapets engasjement i reiselivets betydning for utviklingen av området- og Vestfold, kom til uttrykk gjennom informasjon fra både Visit Brunlanes og rapport fra reiselivssamlingen i Sandefjord dagen før, 25. februar, og her kunne også Trond Andresen, kokk og eier av Conradis i Tønsberg, supplere.


Møtet fikk derfor en fin helhet, der Anvik gård dro den røde tråden - og der mat- og reiseliv ble spunnet inn som hovedtema, både i møtets presentasjonsdel, og i diskusjonen som fulgte. Takk for god, lokalkjøpt frokostmat - og ikke minst for et godt gjennomført møte!