Den lokale maten - mer av den!






Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA har gleden av å invitere til utvidet lokalmat-tema i forbindelse med måndedens frokostmøte. 
Sted/tid: Gjennestadtunet 85, Stokke Torsdag 27.02.2014, kl (0830) 10 00 - 12 00, ca.

Som vertskap for frokostmøtet er vi heldige å ha Bama Vestfold Storkjøkken.
Harald Nesse, (tidligere bl.a. Engø gård) - nå ansatt hos Bama Vestfold Storkjøkken, setter nye frokosttrender på menyen!  NB: Frokosten serveres til morgenfugler, fra kl 0830-0900: 
Se vedlagte invitasjon med informasjon og program for resten avfrokost/temamøtet 27. februar, last ned Program her.

Programmet for februar-møtet er spesielt rettet mot frukt-, bær- og grøntprodusenter og kjøtt blir hovedtemaet for lokalmat-temamøtet i mars. Møtet er det første i serien av to møter denne våren (27. februar og 27. mars) , der Vestfold Bondelag og VestfoldMat SA  ønsker å sette søkelys på økt lokalmatproduksjon i Vestfold. 
Vi håper å se flest mulig, særlig nye som vurderer lokalmatproduksjon! 

VELKOMMEN!