Frokostmøtene fortsetter! |
I prosjektet "Smaken av lokalmat" er en av målsettingene å øke tilfanget av lokalmatprodusenter. Vi i VestfoldMat ønsker at forbrukerne skal spørre etter lokalmat fra Vestfold. For å møte etterspørselen av mat fra Vestfold, må vi sikre "en balansert utvikling i verdikjeden", med bl.a økt tilfang av "lokalmatprodusenter", markedsrettede prosjekter, gode ambassadører og gode kjøkkensjefer - samt godt omdømme for hele bransjen mm…
Dette og mere til vil stå på programmet på årets første frokostmøte - som er lagt til Tønsberg Vandrerhjem i anledning av at Frokostklubben - Smaken av Vestfold ble "startet" der i januar 2013 - vi feirer altså 1 år!
Vel møtt!
Tid og sted for møtet:
30. januar 2014, kl 09. På Tønsberg Vandrerhjem.
Møtested varierer rundt om i Vestfold, til nå har vi vært på følgende plasser:
- Januar 2013: Tønsberg Vandrerhjem, Tønsberg
- Februar 2013: WITH Brød & Kaffe, Tønsberg
- Mars 2013: Rica Park Hotel, Sandefjord
- April 2013: Farris Bad, Larvik
- Mai 2013: Conradis Bar & Resturant, Tønsberg
- (Juni og Juli = sommerpause!)
- August 2013: Brygga 11 Geir Skeie, Sandefjord
- September 2013: Restaurant Grevinnen, Greveskogen videregående skole, kokkeopplæringen
- Oktober 2013: Bryggerhuset på Holt gård, Undrumsdal
- November 2013: Quality Tønsberg Hotell, Oseberg
- (Desember = juleferie)