- Smaken av lokalmat

Frokostmøtene fortsetter!
"Ingen gjør jobben bedre enn produsentene selv - fagligheten, arbeidet, troverdigheten, enkeltheten og ektheten må fram." VestfoldMat SA

I prosjektet "Smaken av lokalmat" er en av målsettingene å øke tilfanget av lokalmatprodusenter. Vi i VestfoldMat ønsker at forbrukerne skal spørre etter lokalmat fra Vestfold. For å møte etterspørselen av  mat fra Vestfold, må vi sikre "en balansert utvikling i verdikjeden", med bl.a økt tilfang av "lokalmatprodusenter", markedsrettede prosjekter, gode ambassadører og gode kjøkkensjefer - samt  godt omdømme for hele bransjen mm…

Dette og mere til vil stå på programmet på årets første frokostmøte -  som er lagt til Tønsberg Vandrerhjem i anledning av at Frokostklubben  - Smaken av Vestfold ble "startet" der i januar 2013 - vi feirer altså 1 år!

Vel møtt!

Tid og sted for møtet: 
30. januar 2014, kl 09. På Tønsberg Vandrerhjem.

Møtested varierer rundt om i Vestfold, til nå har vi vært på følgende plasser:
  • Januar 2013: Tønsberg Vandrerhjem, Tønsberg
  • Februar 2013: WITH Brød & Kaffe, Tønsberg
  • Mars 2013: Rica Park Hotel, Sandefjord
  • April 2013: Farris Bad, Larvik
  • Mai 2013: Conradis Bar & Resturant, Tønsberg
  • (Juni og Juli = sommerpause!)
  • August 2013: Brygga 11 Geir Skeie, Sandefjord
  • September 2013: Restaurant Grevinnen, Greveskogen videregående skole, kokkeopplæringen
  • Oktober 2013: Bryggerhuset på Holt gård, Undrumsdal 
  • November 2013: Quality Tønsberg Hotell, Oseberg
  • (Desember = juleferie)