Novembermøtet fant sted torsdag den 28. november kl 09, på Quality Hotell Tønsberg, og i overkant av 20 frokostgjester fikk en informativ og spennende innføring i hotellets drift og satsning og syn på lokal mat av hotellets egen kjøkkensjef Torbjørn Andersen. Spennende prosjekter er på trappene i VestfoldMat - og samarbeidet mellom serveringsbransjen og produsentene (bøndene) gir resultater. Et hyggelig innslag i denne sammenheng, er at VestfoldMat SA har fått være med på å bidra til re-lanseringen av boken "Vestfoldmat- en kulinarisk reise gjennom Vestfold, med Edgar Ludl". I denne forbindelse ga vi ut boken til våre medlemmer nå før jul: Boken er også til salgs, og annonsert blandt "Årets fineste julegaver" i flere av de lokale bokhandlerne:)
Torbjørn Andersen, kjøkkensjef på Quality Hotell Tønsberg (Oseberg) |
Quality Hotell Tønsberg er også en av de fem reiselivsbedriftene i nettverket The Conference Coast, og dette samarbeidet er et av satsningsområdene til hotellet: hvor de ulike kjøkkensjefene samarbeider der det er naturlig. Bl.a. en felles holdning til lokal mat og lokal mat på menyen, i form av menysamarbeidet VestfoldMeny - der også VestfoldMat SA er en sentral aktør.
Møtested varierer rundt om i Vestfold, til nå har vi vært på følgende plasser:
- Januar 2013: Tønsberg Vandrerhjem, Tønsberg
- Februar 2013: WITH Brød & Kaffe, Tønsberg
- Mars 2013: Rica Park Hotel, Sandefjord
- April 2013: Farris Bad, Larvik
- Mai 2013: Conradis Bar & Resturant, Tønsberg
- (Juni og Juli = sommerpause!)
- August 2013: Brygga 11 Geir Skeie, Sandefjord
- September 2013: Restaurant Grevinnen, Greveskogen videregående skole, kokkeopplæringen
- Oktober 2013: Bryggerhuset på Holt gård, Undrumsdal
- November 2013: Quality Tønsberg Hotell - Oseberg