Foto: Fra frokostmøtet som var den 31. oktober 2013 - da møttes vi på hos Roar lefsaker og Rakel Skjerve på Holt gård, i Undrumsdal. Et spennende resultate av dette møtet, var at nettverkets kjøttprodusenter, med støtte fra serveringsbransjen og Bondelaget, gikk sammen og dannet en prosjektgruppe som allerede etter snaue tre uker er i gang å kartlegge muligheter for samarbeid, også på tvers av bransjer.
Oktobers frokostmøtet hadde godt oppmøte, på tross av at flere av deltagerne også hadde meldt seg på VestfoldMat Høstseminar som var uken etter, 6. november: se egen sak om høstseminaret og våre samarbeidspartnere og innledere her.
Novembermøtet finner sted i Tønsberg torsdag den 28. november kl 09. Her treffes vi på Quality Hotell Oseberg Tønsberg, hvor kjøkkensjef Torbjørn Andersen tar i mot oss. Dette blir årets siste frokostmøte, og således har vi en ekstra liten overraskelse på lur:)
Tips: vi har vært med å relansere boken "Vestfoldmat - en kulinarisk reise i Vestfold" - med Edgar Ludl. Se egen sak om boken og bakgrunn for lanseringen. Vi kommer til å selge boken på frokostmøtet den 28. november til en kampanjepris:) Ta gjerne kontakt om dette er interessant!
Møtested varierer rundt om i Vestfold, til nå har vi vært på følgende plasser:
- Januar 2013: Tønsberg Vandrerhjem, Tønsberg
- Februar 2013: WITH Brød & Kaffe, Tønsberg
- Mars 2013: Rica Park Hotel, Sandefjord
- April 2013: Farris Bad, Larvik
- Mai 2013: Conradis Bar & Resturant, Tønsberg
- (Juni og Juli = sommerpause!)
- August 2013: Brygga 11 Geir Skeie, Sandefjord
- September 2013: Restaurant Grevinnen, Greveskogen videregående skole, kokkeopplæringen
- Oktober 2013: Bryggerhuset på Holt gård, Undrumsdal
|