Smaken av lokalmat - i Vestfold!


Vi ønsker å minne om frokostmøtet vi arrangerer siste torsdag hver måned*: 

Gjennom to møter denne våren har vi i Vestfoldmat SA ønsket å rette søkelys på økt lokalmat-produksjon i Vestfold. Forestående møte er det siste av disse to, det første var i februar. I samarbeid med Vestfold Bondelag har vi derfor gleden av å invitere til: 

DEN LOKALE MATEN – MER AV DEN!
Programmet for møtet nå i mars tar utgangspunkt i hva som er gjort og gjøres i kjøttproduksjonen her i Vestfold, mens i februar fokuserte vi på grøntsektoren.  Vi har garantert mye å lære av hverandre! 

Sted:   Café Lotus, Storgata 1, Stokke
Tid:     Torsdag 27.03.14  

kl. 08.30 - 10.00 Frokostmøte med bl.a presentasjon av Grøstadgris 
Økologisk frilandsgris – ren mat uten kunstige tilsetningsstoffer.” 

kl. 10.00 - 12.00 Temamøte   - last ned program for møtet her: Smaken av lokalmat - i Vestfold 27.03.14.

Vi håper å se flest mulig, særlig nye som vurderer lokalmatproduksjon! Velkommen!





*vi tar en pause i møtevirksomhet juni-august og november-desember.