Vi ønsker å minne om frokostmøtet vi arrangerer siste torsdag hver måned*:
Gjennom to møter denne våren har vi i Vestfoldmat SA ønsket å rette søkelys på økt lokalmat-produksjon i Vestfold. Forestående møte er det siste av disse to, det første var i februar. I samarbeid med Vestfold Bondelag har vi derfor gleden av å invitere til:
DEN LOKALE MATEN – MER AV DEN!
Programmet for møtet nå i mars tar utgangspunkt i hva som er gjort og gjøres i kjøttproduksjonen her i Vestfold, mens i februar fokuserte vi på grøntsektoren. Vi har garantert mye å lære av hverandre!
Sted: Café Lotus, Storgata 1, Stokke
Tid: Torsdag 27.03.14
kl. 08.30 - 10.00 Frokostmøte med bl.a presentasjon av Grøstadgris
- ”Økologisk frilandsgris – ren mat uten kunstige tilsetningsstoffer.”
kl. 10.00 - 12.00 Temamøte - last ned program for møtet her: Smaken av lokalmat - i Vestfold 27.03.14.
Vi håper å se flest mulig, særlig nye som vurderer lokalmatproduksjon! Velkommen!
*vi tar en pause i møtevirksomhet juni-august og november-desember.