VestfoldMat framheves i ny reiselivsrapport


Mat og reiseliv er uløselig knyttet sammen, og da arbeidsgruppen for reiseliv i Vestfold fikk oppdrag og mandat fra Vestfold fylkeskommune, om å utrede og vurdere en mulig organisasjonsstruktur av reiselivsnæringen i Vestfold, ble det rettet en flott anerkjennelse av arbeidet som VestfoldMat gjør. 

Rapporten pekte også på at innovasjon like gjerne, og ofte heller, kan foregå knyttet til en innovativ prosess, som et innovativt produkt. Det handler da om å jobbe og samarbeide på nye, smarte måter.
"VestfoldMat SA tilbyr allerede i dag et nettverk av både produsenter, serveringssteder og andre aktører knyttet til mat i fylket. Nettverket viser et engasjement og har en ledelse som kan bidra i flere sammenhenger i reiselivet. Mat og måltidsopplevelses er virksomheter som både kan utvikle egne kommersielle konsept og inngå som delleverandører/alliansepartnere i andre nettverk. Vi synes derfor det er grunn til å understreke at aktørene knyttet til mat og måltidsopplevelser bør inkluderes i flest mulig av andre aktuelle bedriftsnettverk, men at disse på mange måter er kommet lengre enn mange andre i fylket og at det også av andre grunner ikke ser ut til å være grunnlag for å etablere (enda) et nytt eget nettverk innenfor dette temaet." 
Pkt 5.3.4 Mat og Måltidsopplevelser, i rapporten "Utredning av samhandlingsstruktur for reiselivsnæringen i Vestfold".

Rapporten er tilgjengelig i sin helhet fra Vestfold Fylkeskommune, og er utarbeidet av Mimir AS og Telemarksforsking.