Velkommen til årets Høstseminar:

"Bonden, maten og kunden: Nye ideer - flere løsninger!"  


Tradisjonen tro, arrangerer VestfoldMat, i samarbeid med Vri Vestfold, et tematisk aktuelt og interessant seminar. Seminaret skal utfordre og stimulere til tanker rundt dette med å lage og omsette kortreist mat – direkte og indirekte.  Målet er å presentere prosjekter som er jordnære, praktiske og nyttige og som det er mulig å videreføre eller koble seg på for flere. 


Vi inviterer medlemmer, støttemedlemmer samt andre i vårt nettverk: påmelding pr. epost etter "førstemann til mølla"-prinsippet: medlemmer og støttemedlemmer blir prioritert. Ta kontakt om dere ønsker å få vite mer om seminaret, påmelding, program etc.


Tanken bak ”Bonden, maten og kunden. Nye ideer – flere løsninger” er å fokusere på samarbeid produsenter imellom, og med aktørene innen reiseliv og handel, som gir økt verdiskaping for alle. Internet og sosiale medier er etablerte og gode arenaer for å kommunisere og samhandle på. Samtidig vil vi diskutere utfordringer knyttet til hvordan vi bygger økonomisk overskudd for produsentene, og hvordan å få til nye former for samspill på tvers av matbransjen.
Det er inspirerende å lære om hva som skjer andre steder, hvordan det gjøres, samt hvorfor dette gjøres – og hvem som er involvert. Velkommen!