Hva har VestfoldMat SA og nettverket vi har vært med å skape, oppnådd i løpet av den siste tiden?
- I 2014 står vi foran vårt 7. årsmøte, som tradisjonen tro avholdes i mars.
- Vi er stolte av å ha en medlemsmasse bestående av 29 flotte, tydelige produsenter.
- Vi har et styre som stiller seg til disposisjon når det gjelder.
- Vi har et stort nettverk av aktive støttemedlemmer - som bl.a. viser sin støtte ved å følge oss, bidra samt betale årlig støttemedlemsskap til oss.
- Vi har nå et unikt nettverk - med jevnlige møter og god kommunikasjon knyttet til både fysiske og virtuelle møteplasser (frokostmøter hver siste torsdag i måneden, facebook-gruppe på 400 medlemmer og vi disponerer og bruker nettsidene: vestfoldmat.net og vestfoldmat.no i vårt informasjonsarbeid).
- Vi har gjennomført populære studieturer og morsomme og lærerike temaseminarer, bl.a. ved hjelp av god innsats fra VRI Vestfold.
- Vi har vært med å bidra til at Vestfold er første fylke i Norge med "Egnethetskart for grønnsaksproduksjon", både med økonomisk støtte gjennom VRI og med egeninnsats knyttet til faglig innsikt og erfaring.
- Vi har gjennomført en pilotmodell på et menykonkurransekonsept (Smaken av Vestfold), i samarbeid med sentrale aktører i Vestfolds serveringsbransje.
- Vi har laget en VestfoldMeny (tm) sammen med Edgar Ludl og kjøkkensjefene i bedriftsnettverket The Conference Coast.
- Vi har bidratt til nyutgivelse av den populære kokeboken Vestfoldmat - en kulinarisk reise gjennom Vestfold, med Edgar Ludl.
- Vi har bidratt til at produsenter finner nye måter å samarbeide på seg i mellom, og med matvare- og reiselisbransjen forøvrig.
- Vi er med å løfte fram viktigheten av å satse på matproduksjon i Vestfold og rekruttering til bransjen.
- Vi er med på å drøfte etablerte strukturer i matbransjen, og våger å stille spørsmål som skaper diskusjon.
Vi ønsker å benytte anledningen til å takke dere som er med, og alle dere som støtter oss og er med på å gjøre mat fra Vestfold kjent og kjøpt.